Schildersbedrijf Welfing
Hege kamp 20
9247 GW Ureterp
Tel: 06-20356490
info@schildersbedrijfwelfing.nl

Binnenschilderwerk

Hoe lang is het inmiddels geleden dat er in uw huis of pand geschilderd is? Als dat 7 jaar of langer is, dan is het hoog tijd voor een nieuwe verfbeurt. Wat kan Schildersbedrijf Welfing uit Bakkeveen dan voor u betekenen? Denk aan standaard schilderwerkzaamheden als:

  • sausen
  • schilderen
  • lakken
  • behangen

Bent u toe aan een nieuw interieur? Kies dan voor een van onze sierlijke schilderwerkzaamheden, zoals:

  • decoratieve schildertechnieken
  • muurschilderingen
  • beletteringen schilderen

Advisering door schildersbedrijf Ureterp

Wilt u hulp bij het opnieuw inrichten van uw interieur? Onze interieurarchitect kan u adviseren over de inrichting, indeling en kleurstelling. U krijgt advies op maat, wat zoveel mogelijk aansluit op uw wensen.

Buitenschilderwerk

Ook aan de buitenkant van uw huis of pand kunnen wij schilderwerk uitvoeren. Denk aan werkzaamheden als het verven van deuren en kozijnen. Wilt u uw deuren en kozijnen in goede conditie houden? Dan adviseren wij u om sowieso iedere 5 jaar de buitenkant van uw huis of pand van een nieuwe verflaag te voorzien. Daarnaast kunnen wij ook tussendoor (iedere 2 jaar) een kleine onderhoudsbeurt uitvoeren. Hiermee houdt u uw schilderwerk in optimale conditie.

Waarom is goed schilderwerk belangrijk?

Goed schilderwerk is belangrijk voor zowel de binnen- als buitenkant van huizen en panden, omdat verf beschermt. Het biedt bijvoorbeeld bescherming voor uw houtwerk, maar dat niet alleen. Verf schept ook sfeer, verf verfraait en met de juiste kleuren en afwerking wordt de gewenste uitstraling gerealiseerd. Wij zorgen daarvoor.

Meesterschilders garanderen kwaliteit

Met ons schilderwerk garanderen wij u kwaliteit. Niet voor niets zijn wij meesterschilders, wat betekent dat wij veel kennis hebben over schilderwerk en diverse technieken kunnen toepassen.