Schildersbedrijf Welfing
Hege kamp 20
9247 GW Ureterp
Tel: 06-20356490
info@schildersbedrijfwelfing.nl

Schilderwerk Friesland

Als u schilderwerk in Friesland wilt uitbesteden aan een ervaren schilderbedrijf, dan wilt u natuurlijk kunnen rekenen op het beste. Dit kan zeker wanneer u kiest voor de services van Schildersbedrijf Welfing. Als erkend allround meesterschilder kunnen wij u altijd van dienst zijn wanneer u uw schilderwerk in Friesland door een professional wilt laten verzorgen. Wij bieden een breed dienstenpakket aan en staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer dan alleen schilderwerk in Friesland

U kunt goed bij ons terecht wanneer u uw schilderwerk in Friesland wilt uitbesteden. Wij kunnen zowel binnen- als buitenschilderwerk voor u uitvoeren. Binnen ons dienstenpakket vindt u nog veel meer diensten, waaronder behangwerk, onderhoudswerkzaamheden, houtrotrenovatie, beglazingswerk, restauratiewerkzaamheden en decoratieve (schilder)technieken. Als u uw schilderwerk in Friesland wilt uitbesteden aan ons, dan bespreken wij vooraf goed met u wat uw wensen en eisen zijn. Wij kunnen uiteraard met u meedenken en u adviseren. Wij gaan aan de slag met slechts een enkel doel voor ogen, namelijk het neerzetten van het beste resultaat voor u.

Neem contact met ons op

Wanneer u uw schilderwerk in Friesland wilt uitbesteden, dan staan wij graag voor u klaar. Wij kunnen, op basis van uw wensen en eisen, een vrijblijvende offerte voor u opstellen. U betaalt altijd de beste prijs voor onze services. Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst meer informatie wilt. U kunt natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, ook voor persoonlijk advies. U kunt dan bellen naar 06 – 20 35 64 90 of een mail sturen naar joswelfing@hotmail.com. Wij zijn gevestigd aan de Duerswâldmer Wei 6 in Bakkeveen.